Vihannesnyytit

Vihannesnyytit

Vihannesnyyttejä grillillä on aitoa kesäruokaa!

Ainesosat

  • 500 g Perunaa (mielellään uusia perunoita)
  • 250 g Parsaa
  • 400 g Närpiön Vihanneksen Duo paprikaa
  • 1 kpl Keltainen sipuli
  • 0,5 rkl Öljyä
  • 1-2 rkl Suolaa
  • 1 tl Mustapippuria (1 mm per nyytti)
  • 1 dl Hakattua tilliä (1 rkl per nyytti)
  • 2 rkl Voita (1 tl per nyytti)
Annoslaskuri: 6 kpl

Resepti

  • Huuhtele ja paloittele perunat ja parsa.
  • Laita kattilaan ja keitä noin 5 min saadaksesi hiukan pehmeyttä.
  • Paloittele sillä aikaa paprika ja sipuli.
  • Öljyä alumiinifolio (n 30 x 30 cm) pensselillä.
  • Jaa perunat, parsa, paprika ja sipuli folioille.
  • Ripottele päälle 0,5-1 tl suolaa ja 1 mm mustapippuria per nyytti.
  • Laita päälle hakattua tilliä (n 1 rkl per nyytti) ja nokare voita (n 1 tl per nyytti).
  • Sulje folio sisällön ympärille hyvin.
  • Grillaa n 15 minuuttia.
  • Tarjoile lisukkeena esim. muiden grillattujen tuotteiden kanssa.
Tarjoile lisukkeena esim. muiden grillattujen tuotteiden kanssa.
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Kananmunaton, Laktoositon
Valmistustapa: Grillattu, Keitetty
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 30-60 min
Murupolku: Lisukkeet, Resepti