Tarjoile vartaat valkosipulimajoneesin ja esim muiden grillattujen tuotteiden ja raikkaan salaatin kanssa.
Ainesosat
- 250 g Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaattia
- 200 g Närpiön Vihanneksen Oransseja Helmitomaatteja
- 200 g Herkkusieniä
- 1 pussi Närpiön Vihanneksen Trio tomaattisekoitusta
- 200 g Kesäkurpitsaa
- 1 kpl Punasipuli
- 200 g majoneesia
- 1-2 kpl Valkosipulin kynsiä
- 2 rkl Hakattua ruohosipulia
- 1 tl Suolaa
- 1 mm Pippuria
Annoslaskuri: 10 kpl
Resepti
- Huuhtele kaikki vihannekset ja leikkaa paprikat sekä kesäkurpitsa paloiksi.
- Kuori punasipuli ja paloittele.
- Kuori punasipuli ja paloittele.
- Pujottele vihannekset grillitikuille.
- Grilla varret 10-15 minuuttia, muutaman minuutin per puoli.
- Sekoita majoneesi puristetun valkosipulin, ruohosipulin, suolan ja pippurin kanssa.
- Tarjoile vartaat valkosipulimajoneesin ja esim muiden grillattujen tuotteiden ja raikkaan salaatin kanssa.
Vegeruuan grillaaminen on helppoa, hyvää ja värikästä!