Maukkaat papupihvit

Vihreät papupihvit

Hurmaavan vihreät papupihvit ovat myös ihanaa silmäruokaa.

Ainesosat

  • 250 g Vihreitä papuja, pakaste
  • 4 oksaa Lehtipersiljaa
  • 40 g Hapankorppuja
  • 2 kpl Valkosipulinkynttä
  • 1/2 dl Korppujauhoja
  • 10 kpl Basilikanlehteä
  • 1 kpl Kananmuna
  • Suolaa
  • Mustapippuria

Tarjoiluun:

  • Seesamiöljyä
Annoslaskuri: 2

Resepti

  • Sulata vihreät pavut nopeasti lämpöisessä vedessä, purista niistä vesi.
  • Laita pavut tehosekoittimeen, lisää lehtipersilja, basilika, puristettu valkosipuli, korppujauhot, hienonnetut hapankorput, kananmuna ja mausteet.
  • Aja karkeaksi massaksi.
  • Muotoile massasta sopivan kokoisia pyöreitä pihvejä, n. 5cm kokoisia.
  • Paista voissa tai öljyssä niin kauan että pihveihin syntyy hieno rapea pinta
  • Ripottele pinnalle seesamiöljyä.
Ihanan vihreät herkkupihvit.
Kokkisi oli:
Jens Lindstedt
Erikoisruokavalio: Laktoositon, Maidoton
Valmistustapa: Paistettu
Vaikeusaste: Vähän vaativampi
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Pääruoat, Resepti